COCKTAIL EVENT

Personalisatie is het keyword in ons verhaal

Straight Up gaat samen met jou opzoek, hoe wij jou event een upgrade kunnen geven. Ben je opzoek naar crafted cocktails, classic cocktails, of ben je fan van mocktails. Wij kijken samen welke cocktails met jou event matchen.

Zowel een privéfeest zoals een trouwfeest of een verjaardagsfeest maar evengoed bedrijfsevents zoals een personeelsfeest, een receptie of een beurs. Voor alle events kan Straight Up jou van dienst zijn. Wij creëren een zorgeloze ervaring op de locatie die jij wenst.

Personalisatie is het keyword in ons verhaal

Straight Up gaat samen met jou op zoek naar een manier om jouw event de upgrade te geven die het nodig heeft. Ben je op zoek naar crafted cocktails, classic cocktails of ben je fan van mocktails? We kijken samen welke cocktails de perfecte match vormen met jouw event.

Wij kunnen jou van dienst zijn op eender welk event. Van cocktails op jou trouwfeest of een verjaardagsfeest tot cocktail catering voor jou bedrijf zoals een personeelsfeest, een receptie of een beurs. Wij creëren een zorgeloze ervaring op de locatie die jij wenst.

Cocktail Catering

GEPERSONALISEERD

BUSINESS OR PLEASURE

CRAFT & CLASSIC COCKTAILS

KWALITEIT

GEPERSONALISEERD

KWALITEIT

CRAFT & CLASSIC COCKTAILS

BUSINESS OR PLEASURE

Met focus op kwaliteit

Met Straight Up kiezen wij enkel voor hoogstaande, gewaardeerde en kwalitatieve dranken. Is er vraag naar een specifieke spirit, dan regelen we dit voor jou. Naast deze dranken worden siropen en cordials huisgemaakt met verse producten.

Daarnaast willen wij met straight up duurzaamheid uitstralen, dat doen we door al reeds gebruikte flessen te hergebruiken, maar bijvoorbeeld ook door ons groen afval van de verse siropen en sappen te composteren en deze te gebruiken als voedingsbodem om  onze kruiden in te plante die we dan weer kunnen gebruiken voor onze cocktails. Zo is de cirkel rond.

 

PHOTO 2021 09 15 12 27 17 2

Focus op kwaliteit

Met Straight Up Drinks kiezen wij enkel voor hoogstaande, gewaardeerde en kwalitatieve dranken. Indien er vraag is naar een specifieke spirit, dan regelen we dit voor jou. Naast deze dranken worden onze siropen en cordials huisgemaakt met verse producten.

Bovendien willen wij met Straight Up duurzaamheid uitstralen. Dat doen we door onze flessen te hergebruiken en door ons groenafval van de verse bereidingen te composteren. Deze gebruiken we dan als voedingsbodem voor het planten van onze kruiden die we op hun beurt weer kunnen gebruiken in onze cocktails. #TheCircleOfLife

Interesse in Straight Up cocktails op jouw event?

Straight Up Drinks

ONZE ERVARINGEN

Straight Up Drinks

BABY BORREL

“Heel tevreden van Robbe zijn cocktails op onze babyborrel. We hadden zelf voorgesteld welke cocktails we graag wilden. Bij het proeven, stelde hij enkele zelfgecreëerde alternatieven voor. Deze zijn het dan ook geworden. De gasten waren onder de indruk en spreken er ons nog over aan. Lekker, live gemaakt en mooie presentatie. Top!”

Straight Up Drinks
Straight Up Drinks

BIER FESTIVAL

“Wij van Bier van Olier zoeken op ons jaarlijks bierfestival altijd naar een leuke insteek, een opkomende trend om onze bezoekers te verassen en te triggeren. Met Straigt Up Drinks vonden we daarin de geknipte partner. We gaven hem de vrijheid om enkele cocktails te ontwerpen met als basis ingrediënt  een bier van de aanwezige brouwers. Zo creëerde hij heerlijke biercocktails die door de bezoekers goed werden onthaald. Het was dan ook een zeer leuke samenwerking die naar meer smaakt.”

WORD DEEL VAN DE STRAIGHT UP FAMILY

blackwhitelogo 1

info@straightupdrinks.be
+32 474 05 85 92

2021

Algemene voorwaarden