COCKTAIL WORKSHOP

Ontdek samen met Straight Up de wereld van cocktails

Leer de kneepjes van het vak en ontdek samen met ons de wereld van cocktails, mocktails en zoveel meer. De cocktails die tijdens de workshop aan bod zullen komen, zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. Classic cocktails, Straight Up creaties, mocktails, noem maar op. 

Wil je graag een workshop voor een privé- of zakelijk event? Alles kan! Van teambuildings, tot vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, noem maar op. Straight Up komt samen met de workshop tot bij jouw.

Steek samen met Straight Up de handen uit de mouwen

Leer de kneepjes van het vak en ontdek samen met ons de wereld van cocktails en mocktails. De cocktails die tijdens de workshop aan bod zullen komen, zijn volledig afhankelijk van jouw wensen. Classic cocktails, Straight Up creaties, mocktails, alles is mogelijk.

Wil je graag een cocktail workshop voor een privé- of zakelijk event? Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos! Van teambuildings, tot vrijgezellenfeesten, verjaardagsfeesten, noem maar op. Straight Up komt samen met de cocktail workshop tot bij jouw.

Cocktail workshop

GEPERSONALISEERD

BUSINESS OR PLEASURE

CRAFT & CLASSIC COCKTAILS

KWALITEIT

GEPERSONALISEERD

KWALITEIT

CRAFT & CLASSIC COCKTAILS

BUSINESS OR PLEASURE

Met focus op kwaliteit

Tijdens onze workshop leer je de verschillende technieken om een cocktail te bereiden, ontdek je welke dranken er gebruikt kunnen worden in een cocktail, welke tools we nodig hebben, leer je heel wat tips & tricks om je cocktail tot een hoger niveau te tillen en misschien niet geheel onbelangrijk, kun je samen met het gezelschap ten volle genieten van jou eigen creatie. 

Onze focus ligt op kwaliteit. In onze workshops gebruiken wij verse en lokale producten en worden siropen en cordials huisgemaakt. Daarnaast kiezen wij ook enkel voor premium dranken. 

De duur van de workshops variëren tussen 1u en 2u, afhankelijk van de grootte van de groep en het gewenste aantal cocktails.

Cocktail workshop

Focus op kwaliteit

Tijdens onze cocktail workshop leer je de verschillende technieken om een cocktail te bereiden, ontdek je welke dranken er gebruikt kunnen worden, welke tools we nodig hebben en krijg je bovendien heel wat tips & tricks om je cocktail tot een hoger niveau te tillen. Niet onbelangrijk… na het harde werk is er ook tijd om te genieten van je eigen creatie(s).

Onze focus ligt op kwaliteit. In onze cocktail workshop gebruiken wij verse en lokale producten en worden siropen en cordials huisgemaakt. Daarnaast kiezen wij ook enkel voor premium dranken. 

De duur van de workshops varieert tussen één en twee uur, afhankelijk van de grootte van de groep en het gewenste aantal cocktails.

Interesse in de wereld van dranken en cocktails?

Straight Up Drinks

ONZE ERVARINGEN

Straight Up Drinks

BABY BORREL

“Personalisatie is the keyword in ons verhaal. Straight Up gaat samen in overleg met u om zo “

Straight Up Drinks

WORD DEEL VAN DE STRAIGHT UP FAMILY

blackwhitelogo 1

info@straightupdrinks.be
+32 474 05 85 92

2021

Algemene voorwaarden